SAML kwetsbaarheid (2)

S

In navolging op mijn vorige bericht over de SAML kwetsbaarheid:

SAML kwetsbaarheid

kan ik melden dat er inmiddels is er een update gekomen op de website van CERT met betrekking tot de door de kwetsbaarheid getroffen leveranciers:

https://www.kb.cert.org/vuls/id/475445

Hierin is de zien dat onder andere Cisco, Google en Microsoft niet kwetsbaar zijn

Over de auteur

Eltjo van Gulik

Eltjo is een enthousiaste en gedreven technisch consultant met ruim 18 jaar ervaring in de IT met een sterke focus op server- en applicatie virtualisatie producten van onder andere Microsoft (RDS, App-v, etc) en Citrix (XenDesktop, XenApp) en het installeren, configureren en beheren van applicaties binnen deze omgevingen.

Door Eltjo van Gulik

Over

Eltjo van Gulik

Eltjo is een enthousiaste en gedreven technisch consultant met ruim 18 jaar ervaring in de IT met een sterke focus op server- en applicatie virtualisatie producten van onder andere Microsoft (RDS, App-v, etc) en Citrix (XenDesktop, XenApp) en het installeren, configureren en beheren van applicaties binnen deze omgevingen.

Contact